Nakhon Pathom, nacházející se v Thajsku, možná není první region, který vás napadne, když se mluví o rumu, ale začíná si dělat jméno ve světě exotických destilátů. Známý svým tropickým klimatem a úrodnými půdami, Nakhon Pathom poskytuje ideální podmínky pro pěstování cukrové třtiny, základní suroviny pro výrobu rumu. Místní producenti, často z tradičních zemědělských rodin, využívají těchto přírodních zdrojů k výrobě unikátních rumů, které se vyznačují květinovými a ovocnými aromaty, často obohacenými o kořeněné tóny typické pro tuto oblast. Ve světě, kde je rum stále více ceněn pro svou rozmanitost, sklepy, které chtějí rozšířit svou kolekci, naleznou v Nakhon Pathom neocenitelný zdroj lahví s výraznou osobitostí. Milovníci rumu, ať už začátečníci nebo zkušení, budou nadšeni objevováním produktů z tohoto rozvíjejícího se regionu, které by se mohly stát skrytými poklady jejich sklepa. Nezapomeňte bedlivě sledovat vzestup rumu z Nakhon Pathom, zajímavý přírůstek do jakékoli vzrušující a rozmanité sbírky.