Region Saint-George, nacházející se na ostrově Grenada, je tropickým klenotem, který nabízí jedinečné prostředí pro výrobu výjimečného rumu. Grenada, známá pod přezdívkou 'ostrov koření', se vyznačuje úrodným terroirem, který živí nejen své slavné plantáže muškátového oříšku, ale také cukrovou třtinu, což je základní surovina pro rum. V Saint-George pěstování cukrové třtiny těží z ideálního tropického klimatu s kombinací tepla, vlhkosti a bohatých sopečných půd, které dávají grenadskému rumu jeho výrazný charakter a jemné aroma. Palírny v Saint-George jsou proslulé svým starodávným řemeslem, předávaným z generace na generaci. Kombinují tradici s inovací, aby vyráběly rumy s rozmanitým chuťovým profilem, od lehkého a ovocného bílého rumu až po staré rumy, které jsou složitější a kořeněné. Tato rozmanitost činí tuto oblast oblíbenou destinací pro milovníky a znalce, kteří touží objevit autentické produkty. Region Saint-George na Grenadě není pouze místem produkce, ale také zážitkem, kde každá láhev vypráví příběh zapálené kultury a bohatého dědictví plného tradic.