S'-čchuan, nacházející se jihozápadně od Číny, je region bohatý na tradice a historii, proslulý svými výjimečnými technikami destilace destilátů. Tato hornatá a zelená oblast nabízí jedinečné klima, vhodné pro pěstování obilovin, jako je čirok, používaných k výrobě typických regionálních destilátů. S'-čchuan je obzvláště slavný pro své destiláty typu baijiu, které jsou ikonickými pro čínskou kulturu se svými intenzivními a rozmanitými chutěmi. Toto baijiu se často vyrábí řemeslně v rodinných palírnách, kde každá generace předává své know-how těm následujícím, čímž zajišťuje pokračování prastarého řemesla. Použití destilačních metod, jako je fermentace v hliněných nádobách, což je dědictví přenášené po staletí, dodává destilátům ze S'-čchuanu charakteristickou chuť. Milovníci destilátů, ať už začátečníci či pokročilí, ocení objevování tohoto regionu pro bohatství jeho produktů a vášeň, která pohání jeho řemeslníky. S'-čchuan zve zvědavé na smyslovou cestu do srdce čínských tradic, kde každý doušek vypráví příběh této fascinující země.