Region São Paulo, nacházející se na jihovýchodě Brazílie, je nečekaným, ale důležitým hráčem ve světě destilátů. Ačkoli je především známá pro svůj ekonomický a kulturní vliv, nabízí také překvapivě prosperující destilační scénu. Toto území těží z tropického klimatu a úrodné půdy, ideální pro pěstování exotického ovoce, které je klíčové pro tvorbu místních destilátů. Palírny v São Paulo často využívají moderní destilační techniky při dodržování tradičních metod, čímž zajišťují optimální kvalitu. Tento spojení inovace a tradice se odráží ve výrobcích, které jsou odvážné i rafinované a získávají si obdivovatele destilátů po celém světě. Kromě toho, růst mikrodestilérií podpořil rozmanitost nabízených produktů, díky nadšeným týmům, které experimentují s širokou škálou ingrediencí včetně cukrové třtiny a různých tropických plodů. Rostoucí zájem o řemeslné destiláty a tvorbu unikátních produktů každým dnem posiluje pověst São Paulo jako nevyhnutelné destinace pro znalce destilátů, nabízející návštěvníkům čerstvé a nezapomenutelné chuťové zážitky.